www.gligorindragana.blogspot.com

недеља, 6. октобар 2013.

ČAROLIJA U FRIZERSKOM I MAKE UP STUDIU PEĐA!

U prelepom ambijentu frizerskog studija Peđa, prijatnoj atmosferi i uvek nasmejanih lica frizera Peđe i make up artista Sandre, izaćićete kao ponovo rođeni.

Ovaj salon se po mnogo čemu razliku od ostalih, a najviše po tome što prati svetske trendove. Možete dobiti sve vrste modernog šišanja, farbanja, nijansiranja kose i pramenova. Takođe, su ovo dvoje ljudi izuzetno talentovani za izradu urban, šik frizura, svečanih i koktel punđi. A uz sve to Sandra, sertifikovani make up artist, će vam uraditi sve vrste šminke, u zavisnosti od vaših zelja od najjednostavnijih do najextravagantnijih. DOĐITE U FRIZERSKI STUDIO PEĐA, I IZAĆIĆETE ODUŠEVLJENI U SVAKOM SMISLU!!!

Kontakti: Peđa i Sandra Lazareski, 

Prote Đurića 10a, Beograd 

Telefon: 011/286 3212

4 коментара:

  1. Draga ex-komsinice,
    osecam obavezu da odrzim davno datu rec i ostavim svoj trag na tvom blogu, pohvalim ulozeni trud i izrazim zadovoljstvo vidjenim na njemu. Iako mi teme koje obradjujes nisu dovoljno bliske, jer sam sa modom, a ovde je, ipak, ponajvise o njoj rec, oduvek na per si, prijatno me iznenadjuje taj studiozan i sistematican, gotovo naucni, nacin na koji se njome bavis. Prepoznajem u tebi potencijal za jednog ozbiljnog modnog kriticara.

    Milos H&K

    ОдговориИзбриши
  2. Prelepo ti stoje lokne!!! Bozanstveno izgledas.

    ОдговориИзбриши